Bärgare i Stenungsund: Snabb och professionell hjälp när du behöver det som mest

17 april 2023 Julia Zsiga

Bärgare i Stenungsund erbjuder snabb och professionell hjälp när du behöver det som mest. Oavsett om du har en trafikolycka, behöver bärga din bil för skrotning eller är i behov av däckservice – här finns den hjälp du behöver.

Alla försäkringar täcks och rimlig självrisk

Din bärgare i Stenungsund samarbetar med alla försäkringsbolag och erbjuder bärgningstjänster till både halv- och helförsäkrade kunder. Om din bilförsäkring inkluderar bärgning ingår tjänsten utan extra kostnad. För kunder utan bärgning i sin försäkring erbjuds tjänsten till en självrisk på cirka 1500 kronor.

Bärgning av bilar i trafik och för skrotning

Oavsett om din bil har varit med om en olycka, fått motorstopp eller behöver bärgas för skrotning, kan bärgare i Stenungsund hjälpa dig. Med deras professionella och erfarna team kan du vara säker på att din bil hanteras på bästa möjliga sätt under bärgningsprocessen. De ser till att bilen transporteras säkert och effektivt till den plats där den ska tas om hand.

Gasservice stockholm

Jourhavande däckverkstad dygnet runt

För att säkerställa att du får hjälp när du behöver det som mest, har bärgare i Stenungsund tillgång till en jourhavande däckverkstad dygnet runt. Det innebär att du kan få hjälp med däckbyten och däckreparationer även utanför ordinarie öppettider. Denna tjänst är tillgänglig i Stenungsund, Tjörn, Orust och Kungälv, så att du snabbt kan vara på vägen igen efter en punktering eller annat däckrelaterat problem.

Enkelt att nå via Falck eller egen jourtelefon

För att anlita bärgare i Stenungsund kan du antingen ringa via Falck på telefonnummer 020-38 38 38 eller använda deras egna 24/7 jourtelefon på 0303-44 44 46. Genom att erbjuda dessa två alternativ är det enkelt och smidigt för dig som kund att få hjälp när du behöver det som mest.

Bärgare i Stenungsund erbjuder en rad tjänster för att hjälpa dig när du behöver det som mest. Med täckning för alla försäkringar, bärgning av bilar i trafik och för skrotning, samt en jourhavande däckverkstad dygnet runt, är de redo att assistera dig när olyckan är framme.

Fler nyheter

21 augusti 2020

Ett rent kontor

Lås tjuven inne

21 april 2020

Lås tjuven inne