Dags att lufta personalen?

24 april 2020 jonas olsson
Dags att lufta personalen?

När du erbjuder din personal att åka på konferens så kan du få två två typer av reaktioner. De som bli lyckliga, längtar och ser fram emot miljöombyte och ny inspiration eller de som suckar och ser framför sig en konferenslokal med fördragna fönster samt extra mycket arbete i ett par dagar. Vilken typ av konferens brukar ni ha och vad vill du erbjuda din personal denna gång? Kanske är det dags att göra något annorlunda. Besök en kursgård som erbjuder mer än bara lokaler att konferera i. 

Är det dags att hitta på nåt annorlunda och nytt?

För ett sammansvetsat och effektivt arbetslag behövs. Alla bör våga vara sig själva full ut och bjuda på sina talanger och kunskaper. När ni åker på konferens har ni chansen att göra aktiviteter tillsammans som är både utmanande, roliga och intressanta. Alla är vi olika och det måste få vara så. En är litteraturnörd och en annan sportnörd, vad har de två gemensamt? Hjälp dem att hitta det med olika övningar. Låt er konferens innehålla en perfekt balans av möten, träning och äventyr. Se till att lägga konferensen lagom långt bort.

 

Läget på konferensgården

Om du lägger en konferens väldigt långt bort så blir kostnaderna onödigt stora. Lägger du konferensen för nära hem finns det risk att folk avviker och åker hem för att sova eller fixa med barn o.s.v. Se till att boka en konferens lagom långt bort. Kanske en liten bit utanför staden, som exempelvis en konferens i Värmdö. När ni är på konferens bör fokuset nämligen ligga fullt ut på konferensen och de aktiviteter ni ska utföra tillsammans, inte någon annanstans. Då är det bäst att bo på gården och att även frukost, lunch och middag ingår varje dag. Lyxigt och mysigt för personalen, men även bra för teamandan samt utvecklingen av företaget.

Fler nyheter

21 augusti 2020

Ett rent kontor

Lås tjuven inne

21 april 2020

Lås tjuven inne