Det dukas till fest

23 april 2020 patrick pettersson
Det dukas till fest

Du har fått i uppdrag att ordna firmans bjudning. Det ska impas på många befintliga och blivande kunder, de ska kunna känna sig välkomna hos er, och lita på att ni kommer att leverera vilket uppdrag de än vill låta er axla. Därför är det så viktigt att denna bjudning går rätt till – ditt jobb hänger på det. Och det ska väl inte vara så svårt att sätta upp ett tält och några blommor, fixa lite god mat… trodde du, ja. Nu har du börjat planeringen, och upptäckt att arbetet bakom festens kulisser är enormt.

 

Skaffa hjälp i stället

Om festen ska lämna alla gästerna med en utsökt eftersmak, måste inredningen och maten se proffsiga ut. Om du aldrig ordnat något dylikt förr, kan det vara bäst att du låter proffsen sköta jobbet. Men var ska du hitta denna hjälp? I Göteborg finns bland annat Flying Flerp, ett företag som jobbat med att ordna fester och bjudningar sedan 1982. Tala om erfarenhet! De har den utrustning som behövs och den kunskap som krävs för att fixa en lyckad festplats till den som behöver det, oavsett om det handlar om kalas, firmafest eller bröllop.

 

Hur ska det se ut? 

Har du tänkt dig att bjudningen ska ha ett särskilt tema? Förklara alla detaljer för personalen, och de kommer att vägleda dig genom hela processen. Även du som haft del i evenemangsorganisation förut kan här få goda råd. Du kanske inte vill att företaget ordnar med alltihop, utan vill vara med själv i några saker. I så fall kanske du väljer att hyra event materialet och sätta upp det själv. Tältuthyrning i Göteborg kan du fixa här, samt skaffa möbler, DJs, teknikprodukter, scener och dekoration. Det gäller att planera väl: tänk dig scenen, gör en skiss, och skaffa det du behöver för att förverkliga den.

Fler nyheter

21 augusti 2020

Ett rent kontor

Lås tjuven inne

21 april 2020

Lås tjuven inne