Egen webbsida, hur svårt kan det vara?

20 april 2020 jonas olsson
Egen webbsida, hur svårt kan det vara?

Du har startat ditt nya företag, du har världens idé och du brinner för att nå ut. Du är väl medveten om att du behöver en bra webbsida. En domän med ditt företagsnamn och ett webbhotell har du redan skaffat. Nu ska du bara snickra ihop en bra sida också. Hur svårt kan det vara?

Det finns ju så bra program idag. Du har aldrig gjort det tidigare, men du börjar entusiastiskt. Ganska snart märker du att det visst var mer komplicerat än du först trodde. Du sitter hela natten med sidan men det vill sig inte riktigt. 

 

Anlita proffs och fokusera på det du är bra på

När du insett att det där med att själv snickra på sidan kommer att ta all din tid sök efter en Webbyrå i Stockholm. Berätta för webbyrån vad du vill uppnå, vad som är ditt mål och hur du vill att din webbsida ska se ut. Att anlita proffs innebär att de får göra det som de är bäst på. Du får hjälp med lösningar som du inte visste var möjliga, det blir säkert och hållbart. Det som tog dig en hel natt kan byrån fixa direkt. Men först, fundera ordentligt på vad du vill ha hjälp med, det blir lättare i kommunikation med byrån.

 

 

Fundera på vad du behöver hjälp med

Du vet säkert vad du vill uppnå, och då gäller det att  kommunicera det klart och tydligt till webbyrån. Vilka grundkrav har du och vilka funktioner behöver du. Ta gärna med ett exempel på en sida du tycker är bra. Vilken nivå är rimlig i relation till din rörelse? Vilka tekniska lösningar har du tänkt dig? Vilka förväntningar har du på byrån? Hur stor budget har du planerat för din digitala satsning? Slutligen, när måste sidan vara klart att tas i bruk?

Fler nyheter

21 augusti 2020

Ett rent kontor

Lås tjuven inne

21 april 2020

Lås tjuven inne