aquaproanimale.se

Här försöker vi ge dig råd om ditt nästa köp

Funktionella griffeltavlor

Funktionella griffeltavlor

Griffeltavlor är något de flesta förknippar med caféer och restauranger eller möjligtvis klassrum (om man är född på 80-talet eller tidigare). Man minns den där svarta tavlan som klassföreståndaren skrev på med krita och det hemska ljudet om någon drog naglarna eller något annat vasst mot den. På caféer och restauranger kan den smidigt användas för att skriva upp dagens rätt eller kanske dagens smak på smoothie. Nästa dag när det är en ny rätt eller ny smak så är det bara att sudda ut och skriva dit det som är aktuellt för dagen. Man slipper skriva ut eller trycka upp nya lappar varje dag, något som både sparar pengar och miljön. 

Men det är inte bara på ett café eller i skolan som man kan ha nytta av griffeltavlor. Dessa tavlor har många användningsområden och kan göra hemmet mer personligt. Man kan använda den genom att skriva upp familjens scheman och kom-i-håg listor på vad som ska handlas eller göras. Ett annat mysigt sätt att använda griffeltavlor är att skriva gulliga meddelanden till varandra på dem. Sätt upp en tavla i hallen så att ni möts av fina texter direkt när ni kommer hem från jobbet eller skolan. Till barnen kan det vara roligt att klä in exempelvis ett bord eller andra delar i barnrummet med självhäftande griffeltavla så att deras konstnärliga sidor kan flöda fritt.

https://www.skiltex.se/shop/skyltar-855s1.html kan du hitta griffeltavlor både till företag och privatpersoner. Det finns griffeltavlor för väggar, bord, gatupratare, prisskyltar och även griffelfärg och självhäftande griffeltavla. Det finns fina stafflier till tavlorna om man inte vill ha de på väggen. De har också många olika marker pennor speciellt anpassade till just deras produkter.

Med självhäftande griffeltavla eller griffelfärg kan du täcka en hel vägg, garderobsdörrar eller andra ytor som du sen kan fylla med listor eller varför inte din alldeles egna griffelkonst.