Har du slagit ut en tand eller känner extrem tandvärk? – Få hjälp från akuttandvård i Odenplan

11 februari 2023 Mimmi Källström

På Akuttandvård i Odenplan vet de att tandvårdskris kan uppstå utan förvarning och måste åtgärdas omedelbart. Om du har en trasig tand, intensiv smärta eller en infektion – deras skickliga tandläkare hjälper dig gärna med tidsbeställningar samma dag. De förstår det elände som är förknippat med tandvärk och försöker ge snabb lindring genom effektiva behandlingstjänster. Känner du av värk i tänderna – tveka inte utan sök hjälp direkt.

När behöver du akuttandvård?

Även den minsta tandvärk kan snabbt förvärras om den inte får rätt uppmärksamhet. På samma sätt måste alla synliga skador på dina tänder åtgärdas omedelbart; oavsett om det beror på ett fall eller ett plötsligt brott bör akut tandvård sökas upp direkt. Dessutom är svullet tandkött och infekterade kronor andra anmärkningsvärda orsaker till oro som kräver snabb medicinsk hjälp från en professionell tandläkare. Vänta inte tills smärtan förvärras – sök hjälp idag!

Akuttandvård odenplan

Få hjälp hos tandläkaren

Skickliga tandläkare är välutrustade för att hantera även de mest akuta tandproblem, oavsett om det handlar om att fylla ett hål eller utföra en extraktion. Efter att noggrant ha utvärderat dina individuella behov ger de dig en skräddarsydd behandlingsplan som är särskilt utformad för att återställa din munhälsa snabbt och utan obehag. För att lindra akut tandvärk kan tandläkare använda lokalbedövning och specialmedicin för optimal lindring.

Ta hand om dina tänder

För att se till att problem med tänderna inte uppstår är det viktigt att ta hand om din munhygien. Genom att borsta tänderna två gånger om dagen, använda tandtråd regelbundet och munvatten kan du hålla dem rena och friska. Regelbundna besök hos tandläkaren är viktiga för att tidigt upptäcka eventuella problem och behandla dem innan de blir större problem. Genom regelbundna besöka kan du dessutom spara pengar och undvika akuta besök. Det rekommenderas för vuxna att besöka tandläkaren minst 2 gånger per år och barn ännu oftare.

Fler nyheter

21 augusti 2020

Ett rent kontor

Lås tjuven inne

21 april 2020

Lås tjuven inne