aquaproanimale.se

Här försöker vi ge dig råd om ditt nästa köp

Malmös bästa konferens

Malmös bästa konferens

Ska man boka konferens i Malmö så finns det bara ett ställe att ha i åtanke, Folk Mat & Möten. Det är den anläggning som kan erbjuda dem trevligaste lokalerna, bästa maten, alltid fungerande teknik och trevligast personal. Deras restaurang tar har ett helhetstänk där man anpassar menyerna efter säsong och tillgång på äkta råvaror. De har eget stenugnsbageri så frukost brödet och fikat är alltid rykande färskt. De vurmar för de lite udda och överraskande smakkombinationerna och lyckas verkligen alltid överraska.

Möjligheterna för olika stora företag är väldigt bra det finns nämligen olika lokaler att hyra för sin konferens, från ett litet mysigt rum för sex personer till en stor sal som rymmer 200 personer och allt där emellan. Det går även bra att boka biblioteket som är en fantastisk plats att ha just konferens på bland böckerna blir man uppmärksam och lyssnar på ett helt annat sätt.

 

Mat i fokus

Det ligger väldigt nära Malmö centralstation, bara några minuter bort med buss som stannar utanför dörren. De har alltid nåt på gång också, till exempel en matupplevelse där man sitter fjorton personer runt ett runt bord och deras sommelier väljer ut olika rätter där drycken får bestämma. Alltså drycken dikterar maten och det blir alltid kanonbra. De har även föreläsningar om hälsa och bra mat, vin och ost provningar och är man intresserad av mat så är deras Moveeat som är en vandring mellan olika mysiga delibutiker och kaféer helt oslagbar bara att känna dofterna och få den sinnliga njutningen av att se god mat inspirerar verkligen. Det är inte alls dyrt att boka en konferens och det finns alltid trevlig personal som svarar på frågor och lotsar Dig fram till det som är rätt för dig. Men kom ihåg att vara ute i tid eftersom det är så populärt så bokas det upp snabbt.