När det plötsligt blir svart

23 april 2020 patrick pettersson
När det plötsligt blir svart

Visst händer det någon gång att det faktiskt blir helt svart. Ofta byter man en propp eller justerar ett reglage, men vad gör du om det faktiskt är helt svart och inget händer? Då kontaktar du så klart en elektriker som har jour. Japp, det finns elektriker-jour och det betyder att du kan få hjälp när än det händer under dygnets alla timmar. Som privatperson är det enkelt att ringa elektriker den gång det faktiskt råkar hända. Äger du en eller flera fastigheter kan det vara bra att ha avtal med en elektriker för att ha tillgång till jour.

 

Snyggt och säkert

Det är ju inte bara vid akuta problem du vill ta in en professionell elektriker. De allra flesta jobb som elektriker i Västerås och övriga Sverige utför sker i samband med nybyggnation eller renoveringar. Du vill dra om ledningar eller placera en lampa där ingen el är dragen. När du kontaktar en erfaren elektriker så blir det gjort snabbt, snyggt och säkert. Är du privatperson så får du dessutom dra av ROT på elektrikerns arbetstid, vilket gör det extra väl värt att investera i deras specifika kompetens.

 

 

Auktoriserad elektriker

För att få utföra elinstallationer krävs en auktoriserad elektriker som utför kabeldragningar och omdragningar med kvalitet och säkerhet i första rummet. Förutom klassiska elinstallationer kan de flesta elektriker idag hjälpa dig att modernisera ditt hem till ett så kallat Smart hem. Det innebär att diverse apparater kopplas upp mot hemmets wifi och kan regleras från mobilappar och liknande. Apparater som levereras med smarta-hem-lösningar har en app där du kan reglera och hålla koll på apparaternas status, slå av och på samt hålla koll på aktuell energiförbrukning. Allt sker via en app i telefonen, vilket innebär att du har koll även när du inte befinner dig i hemmet utan är på jobbet eller på semesterresa.

Fler nyheter

21 augusti 2020

Ett rent kontor

Lås tjuven inne

21 april 2020

Lås tjuven inne