Omrörare för industrin i Malmö

03 augusti 2021 patrick pettersson

Stora grytor och tankar där ingredienser ska blandas måste ha rejäla och kraftfulla omrörare. Det kan vara slam, färg, sediment eller mjöl som sjunker till botten och blir liggande där. När man har en kokgryta rör man om för att det inte ska brännas vid i botten, och på samma vis behövs en omrörare för industriellt bruk.

Om du behöver en omrörare för din verksamhet i Malmö, är det ett gott råd att du tar kontakt med en verkligt kunnig och mångsidig leverantör. De kan både installera nya omrörare och serva de du redan har. De kan också ge tips om vilken sorts omrörare som har tillräcklig kapacitet för den aktuella uppgiften.

 

Viskositeten är av betydelse

Tjocka, sirapsliknande krämer kräver att omröraren är robust och stark. Tunna saftblandningar kräver också att omröraren har kapacitet, men det beror också på hur stor tanken är och hur snabbt det ska röras om. Tjockleken, viskositeten, på blandningen spelar roll för vilken storlek och modell på omrörare du väljer.

Men även på ett nöjesfält kan man ha omrörare för att skyffla vatten i vissa attraktioner. Om det ska gå snabbt, kräver detta också kraft. Omrörare i Malmö är igång hela dagarna, så det måste vara kvalitet i materialet, för annars håller det inte.

 

Cement, Site, Concrete, Building, Build, Architecture

 

En serviceinriktad och kvalitetsmedveten leverantör

Som kund vill du givetvis ha det allra bästa till ett rimligt pris. Det är också smart att välja en leverantör som både ställer upp snabbt och som är mån om att laga med originaldelar. Det är dyrt med produktionsstopp, och alla delar håller längre om man servar dem regelbundet.

En kunnig servicetekniker kan installera och serva både pumpar och omrörare, och de är insatta i alla nyheter på marknaden. Tumma inte på kvaliteten så får du en produktion att vara stolt över, och dina egna kunder blir också nöjda.

Fler nyheter

21 augusti 2020

Ett rent kontor

Lås tjuven inne

21 april 2020

Lås tjuven inne