Sommarsemester med bilen

21 april 2020 Mikael Barani
Sommarsemester med bilen

Nu när våren äntligen är här så börjar alla möjliga känslor sprudla i kroppen. Bara att kunna stå stilla ett tag ute på gatan och känna sig varm är häftigt i sig. Är man uppe tidigt på morgonen så är det en skön känsla att bara sätta sig i bilen och ta en tur ut till smultronstället. Speciellt eftersom soppan fortfarande är så billig.
Varför inte packa ned ett fiskespö och dra ut till en sjö och fiska i gryningen? Eller bara ta en kaffe och åka ut till ett fint naturområde och börja dagen på bästa sätt?
Många av oss arbetar numera hemifrån vilket öppnar upp för lite flexibilitet i vardagen. Kanske är du till och med permitterad. Visst kan det kännas trist men det är också en möjlighet. Det är nu du kan hitta nya rutiner i livet som du tar med dig in i tillvaron efter denna pandemi.

Kanske är det nu som du blir handlingskraftig och tar tag i saker direkt istället för att skjuta upp dem. Som att du faktiskt tar din Ford för service på Vallentuna Motor. På hemsidan https://www.vallentunamotor.se/ kan du enkelt boka in dig för att ge bilen lite välbehövlig och efterlängtad kärlek.

På så sätt vet du att allt är i topptrim inför sommaren. I år ser det ju ut att kunna bli såkallad ”hemester” för hela slanten. Med tanke på världsläget så kommer det gissningsvis att bli svårt att röra sig internationellt. Det är i dessa situationer som bilen är din bästa vän. 
Det finns massor av fantastiska utflykter som väntar alldeles runt hörnet i vårt avlånga land. Skaffa lite campingutrustning så är du redo för ett äventyr tillsammans med familjen eller helt själv. 
För även här i Sverige finns det mycket exotiskt att upptäcka ute i vårt unika landskap.

Fler nyheter

21 augusti 2020

Ett rent kontor

Lås tjuven inne

21 april 2020

Lås tjuven inne