Utöka lokalerna med kontorsmoduler

17 oktober 2021 Lily Hansen

editorial

Det är dyrt och tar lång tid, att utöka företagets lokaler gällande kontorsytor. Men ni behöver större ytor snabbt. Då finns det ett sätt att få mer yta snabbt och enkelt. Kontorsmoduler, som exempelvis finns på http://www.pcsmodulsystem.se/moduler/modulhus/kontorsmoduler/, är idag ett vanligt sätt för företag och andra som vill skapa större ytor. Har man bara ytor att sätta dem på, så kan det ordnas på ett par dagar.

För att placera kontorsmoduler behöver du bara en hårdgjord yta och framdragen el, vatten och avlopp. Därefter är det bara att placera modulerna precis så som man vill ha dem i ett plan eller två. Kanske till och med fler plan, beroende på vilka moduler man använder sig av. Hade man istället valt att platsbygga huset, så hade det kunnat ta månader eller till och med ett år. Så man sparar mycket tid och även mycket pengar, genom att hyra eller köpa moduler istället.

 

 

En bil kommer lastad

Moduler är enkelt och snabbt att lasta på en bil med egen kran för en eller två moduler. Och när modulerna ska lyftas på plats så är det samma bil som gör det också. Enkelheten består i att det inte finns något tak, och därmed kan man snabbt och bekvämt placera modulerna precis så som man vill ha dem. Grunden brukar bestå av träramar som staplas på speciella punkter, och de är så pass enkla att man med handkraft kan placera dem.

Bilen som levererar modulerna är en vanlig lastbil med ett platt flak, vilket gör att det är extra lätt att lasta och lossa. Och med tanke på att vissa moduler kan stå endast i någon vecka, och andra i månader eller år, så är det ett enkelt och flexibelt sätt att forsla runt modulerna på. Vissa moduler kommer aldrig hem till ägaren, utan åker runt bland sina hyrestagare. 

Fler nyheter

21 augusti 2020

Ett rent kontor

Lås tjuven inne

21 april 2020

Lås tjuven inne